Teddy med cameltoe?

Usch vad jag är seg idag. Men det skriver jag ju varje gång jag vaknar till liv..
Min kära mor kommer snart och hämtar mig.. Ska hem till dem och hjälpa till och nu ringde hon och sade att hon slutade tidigare och att hon kan hämta mig så jag slapp gå ^^

Jag är världens lataste så detta gjorde min morgon kan jag då säga :D

I går efter min tramatiska dröm lade jag mig och tittade på tv.. Jag var trött och seg så vad är bättre då än barnprogram.. Wunderbar.. Programmen seglar förbi och jag lägger kanske inte någon direkt energi på dem men plötsligt så kommer nånting som heter Bamsebjörns bilderbok.. Nånting och denna kostym måste de ju göra nånting åt hehehe. Blev lite full i fnitt jag när jag satte mig framför tv och försökte att knäppa ett kort, och jag fick ett halvtaskigt kort men som bevisar grejen lixom..

bamsebjorns-bilderbok1.jpg

Så.. Vad ska man kalla det där :S…
Hö hö men lite kul är det ju ialf…….
Kanske behövs någon som mig som ska va omogen nog att faktiskt se sådant där..
But now its out there

Ha det finnt därute och akta er för camel toe ^^

One Response to “Teddy med cameltoe?”

  1. Mårten skriver:

    Det var det sjukaste och roligaste jag har sett på länge, vilken tur att du, moralens väktare, fanns där i rätt ögonblick, tänk om min son sett något, han är ju på tok för ung för att ens fundera över att byta kön. Och hur skulle jag kunna förklara för honom hur det kommer sig att Bamsebjörn har valt att göra det, eller ens varför han vill visa upp sig för alla barn såsom han ser ut idag, hoppas verkligen att de på Bolibompa förklarade det för barnen!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu