Nät, Tårta och Naglar

Äntligen Sophie.. Igen
Ja nu mina vänner jag som lovade dyrt och hederligt att jag skulle minsann blogga al the time men ack som den spjuver jag är så har jag icke gjort detta.. Spank me please..

Jag har nu fått ett vanligt ordenligt internet så nu kommer jag kunna blogga på en helt ny nivå om sånt ni absolut skiter högaktningsfullt i..

I morgon så ska jag ha släktkalas då hela la familija ska komma och fira min 25 års dag… Ja.. Jag är ingen ungdom längre utan nu är det dax att ta tjuren i hornen och bli vuxen på riktigt eller nått sånt moahaha.. Som om en siffra skulle kunna höja mognadsgraden på mig..

Jag hoppas att jag kommer få det jag önskade mig vilket jag tror att jag får för jag är en bortskämd liten pissråtta som gärna irriterar andra ^^

Vilket för mig till min nästa punkt.. Fick en kommentar här om att man inte bör kritisera andras utseende bla bla bla och det är ju iofs helt rätt det är inte ett dugg snällt men samtidigt så är jag tjej och detta ligger lixom i våra gener lika mkt som vi är duktiga på att kritisera oss själva..

Sen kanske de va hårt att jämföra nån med monstret i otecknade sjönheten och odjuret men tittar du på den serien så ‘är hon faktiskt slående lik.. Och ska inte lämna ute att det va min favoritserie när jag va liten och jag hade en liten förälskelse i odjuret som jag kallade Nisse på den tiden ^^

Han va sjukt snäll och superhjälteaktig ^^

Men men nu ska jag plasta in tårtorna som e halvklara så jag gjort pinoccio tårta jag ska bju på i morrn så kan jag inte lägga på vaniljen nu för då blir marängen degig..

Oh fixade en tjejs naglar i dag och det blidde körsbär då hon skulle ha 50-tals rockabillystil på sig på den gala hon skulle ^^

Kul att man kan stå till tjänst ^^

Får jag det jag önskar mig så kommer jag kunna göra geleförlängningar inom kort oxå ^^ Wii mig

Ha det bra alla därute och torka er framifrån och bak

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu