Mardrömmen :S

”I natt jag drömde något som jag faktiskt drömt förut,
Jag drömde om en hemsökt gård, och att mitt liv snart va slut,
Jag drömde om en jätte sal, där vänner dog på rad,
Jag sprang där ifrån med gråt i hals, och ett varningens tal..”

Nä nu ska jag sluta larva mig men det va typ så mardrömmen utspelade sig som förstörde min sovmorgon..
Drömde om en herrgård som vart i mina drömmar förut. Hemsökt var den då med och jag kom därifrån med nöd och näppe.

I denna dröm har jag två kompisar med mig.. Herrgården hade köpts upp av någon rik snubbe som skulle rusta upp det. Även om jag i drömmen kom ihåg att jag vart inne en gång förut så bestämmer vi oss för att gå in igen. idiotiskt..

När vi kommer in så är nästan allt bortrensat.. Entrén från förra drömmen var borta och trapporna som ledde till andra och tredje våningen lika så.. Vi möttes av en stor ekande sal full av målargrejer och verktyg. En kompis som jag känner i verkligheten va med denne är Helen, sedan var det någon okänd kille med..

Det började med att killen får sitt kors bortrivet från sin hals och han säger att det brändes. Han tittar sig i spegeln och han får se sig själv fast han är sönderbränd som om han vart med om en brand. Sedan blir han till aska och försvinner.. På golvet ser jag och Helen en soldat, det var han som tagit korset och han ligger skadad på golvet med korset i hand och ber..

Sedan kommer den onskefulle prästen som är roten till allt ont i herrgården.. Han får tag i Helen och hon skärs upp.. Little by little så hon plågas.. Jag försöker hjälpa henne men kan inte och när hon faller ihop så springer jag mot dörren.. Kommer ut men måste ut från den inglasade verandan och där kommer jag ut precis.. Dörren är på väg igen och jag hör prästens röst eka att jag kan aldrig komma ifrån honom..

Springer därifrån med panikångest och kan knappt andas.. Mina kompisar var ju döda..

Vaknar strax efter detta med samma panikångest känsla och svårigheter att andas… Nu när jag skriver detta med drömmen känns det rätt larvigt faktiskt hahaha.. Känner mig som en liten flicka som vaknar och vill springa till mamma och pappa.. Men drömmen var så verklig och jag har en tendens att drömma väldigt intensivt..
Så sovmorgonen blev förstörd då jag inte kunde somna om.. Blev så tidigt som 06.00 för mig.

Och på gott och ont kommer jag alltid ihåg va jag drömmer om.. Till mina vänner och släktingars förtret då de alltid måste lyssna haha..

- Vet du vad jag drömde inatt?
- Oh nej….

haha.. Nu delar jag med mig om vad jag drömt till er alla.. Lite i ett försök att få väck känslan drömmen gav mig..
Att det inte ger sig när jag vet att de bara var en dröm och att inget hänt..

Ja ja nu ska jag sluta skriva..
Ha det fint you all

One Response to “Mardrömmen :S”

  1. Pearl skriver:

    Tack för kondoleanserna =) Jag lekte MacGuyver och kokade istället vatten i tekokaren som jag hällde över pulvret i filtret som slutligen rofyllt rann ner i kannan! Hepp – kaffe!

    Usch… Vilken läskig dröm! =S Hoppas att stämmningen inte var så läbbig under resten av dagen =)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu