Snusk, Eller Inte Snusk?

Igår, Idag, Imorgon..

Fråga mig inte varför jag skrev det där men men det lät ju bra..
dagen har vart så seg idag… Har egentligen inte orkat med nånting och jag har inte brytt mig så mycket heller ska jag erkänna..

Men det var nånting på tv idag som jag hade tänkt att ta upp.. Nånting som jag kan tänka mig var på nyhetsmorgon va i hellsifyr va de.. Herregud jag har ju tänkt på det hela dagen att det där ska jag ta upp men nu är de helt borta..

Skitsamma tills jag kommer på det kan jag ju lovhylla att snön är på G bort härifrån Örebrotrakten. Det är ialf så pass att vägen börjar komma fram igen och att man slipper gå på dessa isfyllda gator.. Nu kan man ju gå på och ändå känna att man har fäste under fötterna.. Underbart..
Fast min kära mamma förstörde ju mitt vårhumör igår genom att säga att det ska ta och frysa på tills nästa vecka igen men men så länge det är fritt där man går så skiter jag i vilket.. Det är så jobbigt att gå och spänna sig hela tiden när man går i rädsla för att man ska soppa omkull och slå ihjäl sig.. Stackars tanter säger jag bara som måste ge sig ut och sladda med rullatorn.. Nog många höfter och lårben som gått.. Iofs är det väl kanske alltid dem som går då man måste röra på dem för att komma framåt men ni förstod va jag mena..

Analysera mera..

AHHHH Nu har jag suttit i typ 5 min och tänkt så de knakat och jag kom på en av grejerna jag skulle ta upp :D Fan va duktig man kan vara även om det jag kom på inte alls handlade om nyhetsmorgon men men man tager vad man haver och i mitt huvud är de inte mycket..

Jo nu men denna nya grej då jag kan kolla statestiken kan jag även se sidvisningar som min blogg kommer med i som i t ex google sökningar då man söker på ord och shit..
Så jag kollade upp lite vad människor sökt på för att jag skulle poppa upp och hemskt nog är det många som söker på snusk och poff så är min  blogg med..

Fick mig att tänka till att min blogg kanske inte är så rumsren.. Ett av dessa sökord var okänd runkare.. eller runkade..
och där var min blogg.. Jag kommer ihåg den bloggen det är när jag berättar om en hemsk webcam upplevelse men det kan ju misstolkas då man faktiskt sökt på det där..

Ett annat var kåta mostrar.. Vilket var en blogg från förra året då våren kom.. Då jag skrev att jag va så besviken på att våren kommit och sen dratt oss över näsan genom att bli kallt och snöa igen.. Då försvinner ju alla vårkänslor och KÅTrus.. Sedan lovordar jag mina mostrar för jag har världens bästa mostrar i hela världen.. Så jag tillägnade bloggen dem
”Jag vill tillägna denna blogg till mina MOSTRAR..”

Och där hamnade jag i den wierda sökningen.. Sen kan man ju börja fundera på vad folk söker på egentligen :S och man kan ju börja fundera på va fan jag skriver om när lilla jag kommer upp vid sådana sökningar haha.. Misstolka mig rätt eller hur säger man..?

I know what you are doing..Hö Hö

Kanske ska bli rumsren.. Nää det är inte hälften så kul..
Kanske mer sådant så man hamnar på fler sökningar.. Eller hamnar jag hos fel publik då?

Hej och välkommna ska ni vara till dagens I-landsproblem
Idag så gästas vi utav Sophie som har funderingar om snuskiga ord..
Att andvända eller inte andvända det är frågan..

Nä nu kanske man ska ta och titta på den där filmen som jag skulle ha tittat på för länge länge sen men de blir ju alltid så sent när jag väl tar mig tid att jag går och lägger mig iställe..

Nä ha det bra nu alla där ute och svira lungt..

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu