Grattis och gul snö..

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag för det
är Elias födelsedag

HURRA HURRA HURRA :D

Min lilla älskade kusin blir stora killen på 3 år idag :D Ska med honom och två av mina andra snutt kusiner och Sandra till Mc Donalds idag för att fira honom.. Kommer bli så kul.. Lilla bajskotte brun vad stor du håller på att bli :D

Vad jag har saknat min lilla blogg, känns i själen att jag inte kan skriva varje dag och dela med mig av allt skit jag har att säga till ett genomsnitt av 15-20 personer höhö..

Fan detta jävla väder som är. Där gick jag i måndags eftermiddag kl 17.00. Fåglarna kvittrade, snön var borta och gatorna var torra.

Jag gick upp till mina älskade föräldrar för att ta min en kopp kaffe och jag njöt av hur den varma vårsolen gjorde så att jag kunde gå i bara vårjackan..

Denna underbara vår:D

Men va fan är det som händer 2 timmar senare?
Jo det ska jag minsann tala om för er..

Stans jävla snöoväder slår till i min lilla byhåla och på bara några timmar låg snön tjock och det såg ut som att vintern aldrig lämnade oss..

Jävla byk va less man kan bli på sådant där.. Får mig en liten Deja vu känsla från förra årets blogg jag skrev.. Same shit hände då, och jag som skulle grilla..

Men men detta är ju sista spurten innan våret säger de som vet.. Men hur många gånger har inte de haft fel.. Man ska vara posetiv.. Snart är sommaren här

Nä nu ska jag se till att kanske göra någon nytta.. Eller bara fortsätta sitta på mitt arsel men kaffe i hand och prata sönder stackars Fridas öron :D

Ha det bra alla därute
Och kissa i snön när ni får chansen så smälter den fortare

Kramar

One Response to “Grattis och gul snö..”

  1. Mårten skriver:

    Ja du, det var på tiden att det hände något här. Har saknat dina oerhört roliga men dock ganska cyniska kommentarer sedan jag blev lämnad med dödsångest i väntan på världens undergång.

    Men, jag tror att kung Bore har förlorat och att våren rullar in med besked imorgon. Måste vara all gul snö som gjorde skillnad, kanske har jag bevittnat början på en ny folkrörelse här idag, för jag har sett gul snö i nästan varenda snödriva, hela vägen hemifrån till bussen.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu