Sophies Super Tips

Äntligen är stunden inne så Sophie kan sätta sig ner i lugn och ro och skriva sin blogg.. Blev avbruten sist när jag skulle dela med mig av Sophie supertips så det får komma nu istället :D

Till eder alla som är lika vårdande av sitt hår som jag är så kommer nu ett hett tips :D

För att kunna ge sitt hår den bästa vården finns det ju hundratals saker man kan köpa för olika hår.. Men funkar alla dessa verkligen? Kanske men oftast inte.

Det som jag upplever faktiskt håller det de utlovar är alla dessa dyra hårinpackningar man ska använda en gång i veckan i 5 min. AS bra om det inte våre för att man tvättar håret fler gånger i veckan ialf 2 som man helst ska göra. Sen att burkarna är dyra och inte alls dryga om man har långt som mig, dessutom är de små små små :S

Men då kom jag på nånting till alla er som vill vara rädda om håret men som inte har råd att alltid köpa er nytt eller för er som vill skydda håret lite extra ibland på stranden eller ute i andra väder då håret utsätts för slitage..

Sluta snacka och kom till saken eller vad tänker ni nu :S

Ta er en sprejflaska som man kanske har vatten i eller nått liknande man kanske har kvar från någon annan hårvårdsgrej..

Ta lite av eran super inpackning och spä ut den med vatten så att de blir flytande och utan klumpar. Sedan häver ni ner det i er flaska och häller på mer vatten så flaskan blir full..

Sedan i behov så kan ni spruta på detta över ert hår, vått som torrt och känn att ni skyddar håret även om ni inte haft inpackning i det på ett tag. Jätte bra på stranden då håret utsätts för sol och sand och eventuellt salt om ni badar i havet. Ha med er flaskan och spreja efter doppen och njut av livet..

Jag tyckte det var smart ialf :D

Sitter nu Frida i hennes nya lägenhet och lyssnar när hon och Linus fixar pannkakor :D

Vill tacka www.bloggtipsarna.blogg.se för att ni uppmärksammade mitt inlägg den 4/3 och länkat mig genom klicket på ”Posetiva blogginlägg”

Detta Skrev de :D Thanks

Som ringar på vattnet

Vad det är härligt med positiva människor. Eller för den delen – positiva blogginlägg. Glädjen sprider sig på nåt vis vidare till läsaren. Imorgon ska vi komma ihåg att ta tillvara de fina stunder som finns och njuta om vårsolen kommer fram.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu