Mmm Marabou

Fy satan i helvete va seg jag är idag.. Så pass seg att svordommarna i början var nödvändigt för att lägga tyngd på hur det står till i Sophie underbara värld..

Vaknade relativt tidigt idag… Duschade sen kom Helen och spelade kort och drack kaffe.. Denna ängel från himelen sänd hade köpt med mjölk oxå.. Thank you..
Slipper jag dricka mitt kaffe svart då man blir så… Hmm Ja konstig i magen då hahaha lämpliga grejer att ge ut till världen..

Gick upp till mamma och pappa en sväng. De har renoverat sin hall så de har fått så jävulskt snyggt.. Blir faktiskt lite avundsjuk. Mamma och jag delar inte samma klädsmak men när det kommer till inredning så är hon en klippa.. Tyvärr då man vill knycka huset ifrån dem och sno det själv :D

Det va nånting jag skulle dela med mig utav.. Ja just det
Jag va till affären häromdagen och så tänkte jag att jag skulle unna mig själv något och jag tittade i godishyllan..
Egentligen är jag inte så förtjust i godis men jag ville inte köpa mig en hel chipspåse just för att man bara va sugen på något.. Men efter att ha tittat en stund och använt vassa armbågar mot ungar som ska hänga och dregla över godiset så köpte jag mig lite mörk choklad..

Marabou Mörk choklad even..

Denna med smak av hallon.. Fasiken va god den var, speciellt så man lade en liten bit på tungan med kaffet.. Mumsfillibabba..

Att rekomendera till alla er som tycker att mörk choklad är lite för ”kakaoaktig” och lite för bitter i smaken.. Denna hade den mustiga chokladsmaken men det lättade upp kakon med hallonen.. Great

Ikväll är det Knutbydramat kl 21.00 på tv4.. Måste se det.. Synd bara att det är i 3 delar jag har så lätt att glömma saker att detta kommer nog bli den ända delen jag kommer se :S För minnet är bra men kort..

Nä nu ska jag ta och ge mig för idag om jag inte kommer på nått mer intressant än choklad ^^

Tjing tjing

Mmmm Marabou

One Response to “Mmm Marabou”

  1. sandra skriver:

    Thanks för kaffe och den goda chokladen sist!
    det var kul att prata av sig lite^^
    MASSOR AV KRAMAR
    p.s….internet får du i veckan igen av mig!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu