Psykavdelning Sparven 1-2, 1-2

Idag vaknade jag väldigt sent..
Slog upp ögonen och det kändes som om de va grus i dem prick kl 12.00
Fan va seg jag va men men va fan man måste ju upp..

Försökte att skaffa blogg åt en kompis igår.. Men gick ju mindre bra som gårdagens andra inlägg antyder haha men men snart är hon här och kan dela med sig av.. Ja.. Alla tokigheter som även hon kan komma upp med..

Just nu sitter jag och tittar på tv 4.. Med en laptop blir de lätt att man gör två saker samtidigt och just nu är det något debatt program.. Vad är det för kul att titta på det egentligen? Lyssna på andras åsikter om olika ämnen och själv kan man inte uttrycka sig utan bara hålla med eller bli förbannad..

Och vilka är det egentligen som är med? Är det vanliga människor som skickar in en önskan om att få delta eller är de handplockade av några andra så att man ska få så många olika sidor som möjligt..
Varför blir det alldrig bråk?

Vad som skulle vara roligt är om de skulle sätta en massa fulla människor i ett litet rum och sen nämna nått hett ämne som invandrarpolitiken eller något annat som är i fokus..

Här sitter jag och klagar över debattprogram och här sitter jag och inte har bytt kanal fortfarande, långt till dosan… Eller fjärrkontrollen som de ska heta..

Får nog ta och avrunda nu så jag inte skriver ett blogginlägg som får evigheten att verka kort..

Jag är inte inbildningssjuk – Jag får bara för mig saker…

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu