Sprit, Rattfylla och Äntligen hemma

Ja nu har det hänt.

Det som inte fick hända..
Nu har jag tappat smak och luktsinnet efter långa perioder av supande…

Eller så har jag bara blivit ännu mer förkyld då den enda spriten jag använder regelbundet är handsprit… Men det kunde ju ha vart så..

4 timmars sömn på 2 dygn så nu är man rätt så klapp kalas… Så om jag nu skulle köra en bil skulle jag nog kunna åka dit för rattfylleri utan en droppe alkohol i mig..

Nu har jag smetat in min näsa med vaselin, ätit vitlök, druckit apelsinjuice, tagit c-vitamin, druckit pepparmints te. Vart lutad över ångbad, ätit ipren och nu har jag införskaffat mig i Zyx den bedövande halstabletten så nu tycker jag att min monsterförkylning ändå ska DÖ!!

Dö för fan tomtejävel.!!

Sitter just nu och tittar äntligen hemma. Jag absolut avgudar Martin Timell.. Kanske för att jag tycker han påminner om min pappa.. Han känns som familj.
Men gästinredaren från Norge som är med i detta avsnitt ser för hemsk ut..
Ursäkta mig Benedikte Ugland men du ser ut som monstret i den otecknade skönheten och odjuret serien från 1987.. Beklagar but it true..

Nä nu ska jag fortsätta titta på Äntligen hema och nu lära mig hur jag ska göra ett dockskåp/Bokhylla av allas vår Karin

Tjo flöjt

One Response to “Sprit, Rattfylla och Äntligen hemma”

  1. peter polacken skriver:

    visst är det lätt att lägga kritik på hur andra ser ut. kan du vara snäll och lägga ut bilder på dig själv. läste din fantastiska beskrivning ovan och blev jätte nyfiken på hur du ser ut. jag tror du är bara avundsjuk och vill skriva nåt taskigt om henne så du mår bättre. till försvar måste jag säga att jag känner henne personligen och hon är en jätte trevligt tjej. ingen monster som du skriver. hon sportar varje dag och håller på med massa aktiviteter i alla väder. hon har dem skarpa linierna i ansiktet , men det är ju det som gör henne så personligt.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu