15 tills 22

Idag blev jag påmind om att min fördelsedag faktiskt inte är så långt borta tack vare att Malin skickade ett medelande och frågade vad jag önskade mig..

Ja.. Va fan önskar jag mig.. Jag vet faktiskt inte..
Nått som är så jävla träligt är ju att handla mat egentligen.. Allt som är gott är ju så jävla dyrt..
Sen tycker jag det är hur träligt som helst att laga mat.. Så alla som vill ge mig nånting i present så ställ er och laga mat så kan jag frysa in den sen :D hahaha

Kanske jag slipper laga mat en stund framöver..

Fattar inte hur ointresserad jag är av min födelsedag egentligen.. Jag har inte ens tänkt på att den är på väg..
15 dagar kvar sen är man ett år äldre.. Jahaja..

De va det och de va de.. Typ

Men men nu ska jag vara lite social med Sandra..

Ha det bra alla gullungar därute

Puss puss

One Response to “15 tills 22”

  1. Mårten skriver:

    Nu har jag sådär lite att göra igen, därför tänkte jag kommentera ett inlägg som jag läst flera gånger redan (det kommer ju inte så många nya här tyvärr). Men om jag säger grattis nu, kanske något händer. Så: Grattis!

    Och ja, håller verkligen med om det här med födelsedagar, det är ganska konstigt att man förväntas bli äldre på just en särskild dag. Och varför frågar så många hur det känns då? Kroppen åldras väl lika mycket natten innan den dagen som den gör alla andra nätter. Och man vet ju inte hur länge man har kvar att leva i vilket fall som helst.

    Men det här med att önska sig lagad mat borde du nog tänka på ett tag, är du säker på att du vill välja bort dina speciella ingridienskombinationer (som faktiskt är ganska speciella) och istället få någon annans hela tiden?

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu